HISTORIA

 

Helsingin Talviliiga

Helsingin Talviliiga on Käpylä Unitedin järjestämä jokavuotinen jalkapalloturnaus, joka pelataan viikonloppuisin loka- ja huhtikuun välisenä aikana. Se on tarkoitettu lähinnä pääkaupunkiseudun ja eteläisen Suomen juniorijoukkueille. Mukana on joukkueita Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi mm. Virosta, Turusta, Tampereelta, Lahdesta, Kotkasta ja Jyväskylästä.

Noin 5-15-vuotiaille poika- ja tyttöjunioreille suunnatun sekä vuosittain viidessäkymmenessä eri sarjassa järjestettävän Talviliigan pelimuodot ovat 11v11, 8v8 ja 5v5. Ottelut pelataan Jätkäsaaren, Käpylän  ja Myllypuron lämmitetyissä futishalleissa sekä Oulunkylän stadionin lämmitetyillä ulkotekonurmella. Kaikkien kenttien alustana on nykyaikainen jalkapallotekonurmi. Kaikki pelikenttämme ovat hyvien yhteyksien ja parkkipaikkojen varrella Helsingissä.

Talviliiga koskettaa tuhansia ihmisiä, kun huomioi pelaajien ja valmentajien lisäksi kaikki taustahenkilöt, järjestäjät, kannattajat, perheenjäsenet ja muut sidosryhmät. Olemme erittäin tyytyväisiä, että myös tyttöjoukkueiden määrä on Helsingin Talviliigassa niin suuri ja joka ikäluokassa pelataan tasosarjoissa.

Talviliigan tärkeintä antia hyvien pelien ja laadukkaiden olosuhteiden lisäksi on sosiaalinen, tasa-arvoinen, yhteisöllinen ja yhdenvertaisuutta edistävä ilmapiiri, jossa jokainen pelaaja voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja merkittäväksi. Otteluissa pelataan tosissaan, mutta vastustajaa, erotuomaria ja kannattajia kunnioittavasti. Talviliiga on futiksen juhlaa!

TERVETULOA MUKAAN!

 

 

TALVILIIGAN 2024-2025
ILMOITTAUTUMINEN

TALVILIIGAN
2024-2025
ILMOITTAUTUMINEN

Yhteystiedot / Ottelutapahtumat ja -ohjelmat

Timo Maakannas :  timo@kapylaunited.fi / 0407319490

test